Bővebben a szálláslehetőségekről

Vendégházunk kialakítása során a ház korábbi jellegzetességeinek megtartására törekedtünk, így vendégeink egy Erdélyt járt asztalos hangulatos munkáit, az ott gyűjtött korondi emlékeit továbbá a régi egri paraszti munkák kellékeit és a szőlő feldolgozásához használt eszközöket is megtekinthetik.

   

 

Apartmanunk összesen 5 szobával rendelkezik, melyben 13 fő (+ 2 fő pótággyal) elhelyezését tudjuk egyidejűleg biztosítani. Vendégeinket külön bejáratú szobákban és különálló apartmanokban tudjuk elszállásolni.
Kiadó szállásaink elhelyezkedése alkalmassá teszi vendégházunkat a családok kikapcsolódására, de elkülönülni vágyó párok számára is tudunk megfelelő szálláslehetőséget ajánlani.

A szobákban új bútorok szolgálják vendégeink kényelmét és minőségi matracok és biztosítják a nyugodt alvást.

 

  Szobák:
 

Külön bejáratú szobáink vendégházunk egyik szárnyán, zárt folyosónkon egymás mellett találhatóak.
Valamennyi szobánk saját fürdőszobával rendelkezik, továbbá LED tévével és 28 különböző kábel csatornával, ébresztőórás rádióval, hajszárítóval vannak ellátva.
A szobákhoz egy nagy, közös ebédlős konyha tartozik teljes felszereltséggel (hűtő, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, edények, tányérok… mint otthon). Az étkezőnk nagyobb társaságok érkezése esetén központi hely is lehet, mely lehetőséget nyújt közös főzésre és étkezésre 10-12 főig.

  Szobáinkból igénybe vehetőek az alábbiak:
 
1. szoba: Classic franciaágyas szoba
     2 férőhelyes (franciaágy) (+1 főre pótágyazható)
     20 m2
2. szoba: Kétágyas szoba
     2 férőhelyes (2 heverő, mely igény esetén franciaággyá alakítható)
     12 m2
3. szoba: Standard háromágyas szoba
     3 férőhelyes (franciaágy és heverő)
     24 m2

 

  Apartmanok:
  Az apartmanok a szobákon túl, különálló épületben találhatóak.
Valamennyi saját fürdőszobával, tévével, 28 különböző kábel csatornával, ébresztőórás rádióval, hajszárítóval rendelkezik.
Az apartmanoknak saját konyhája és étkező része van. Ezek is felszereltek (hűtőszekrénnyel, elektromos főzőlapal, mikrohullámú sütővel, kenyérpirítóval, kávéfőzővel, tányérokkal, poharakkal, evőeszközökkel, edényekkel stb), akárcsak a szobákhoz tartozó nagy konyha. Az apartmanok önellátásra teljesen alkalmasak.
Emeleti apartmanunkban a nyári melegben a kellemes hőmérséklet igény szerint az apartman légkondicionáló berendezésével biztosítható.
  Apartmanjainkból igénybe vehetőek az alábbiak:

 
4. apartman: Studio Junior 2 fős apartman 1 hálótérrel
     2 férőhelyes (franciaágy) mini apartman
     12 m2
5. apartman: Emeleti Family 4 fős apartman 1 hálótérrel
     4 férőhelyes (franciaágy és 2 heverő) (+1 főre pótágyazható) apartman
     24 m2